Home Contact

Credeam ca stiu cine sunt. Dar oare chiar stiu? Azi sunt colorata floare. Maine uragan gri. Intr-o zi o doina. In alta simfonie. Intr-o zi profesionistul tenace. A doua, poeta visatoare. Asa ca ma intreb si eu des ”cine sunt azi?” Si cel mai adevarat raspuns pe care il dau este ca eu cea de azi sunt cea care isi traieste viata, dupa cum viata o face pe ea. Si invers.

Lucram cu imagini si perceptii. Asa ca mi-a fost mai simplu sa invit oameni care ma cunosc sa ma descrie in cuvintele si culorile lor.

De ce am numit e-book-ul pdf "Convinge-ma cu un articol"? Este replica pe care unul dintre primii mei clienti mi-a dat-o in 2014 pe cand s-a nascut iXpr ca agentie de content writing. Au fost si alte replici, de la alti clienti, dar esența era aceeasi: sa conving printr-un articol si efectul sau. Am convins? Da, au urmat cativa ani de colaborare. Apoi alti ani de colaborare cu alti parteneri. Recent am remarcat ca avem 140 de clienti si din fiecare situatie am invatat, aplicat si imbunatatit.

Sapte ani mai tarziu sunt aici facand acelasi lucru, crezand in puterea conținutului. Contextul online e diferit, dar continutul ramane rege si cucereste regat, dupa regat.

Este un e-book cuprinzator care ofera principii, ci nu retete, astfel incat fiecare isi adapteaza stilul spre rezultat. E aici.

Am mai apărut în publicații unde am povestit despre mine. Ma puteți cunoaște și dincolo de vorbele pe care le-am spus, gândurile pe care le-am avut. Am inclus si apariții ale iXpr pentru că e parte din mine.

Aboneaza-te la newsletter

Te rugam sa ne spui numele tau
Te rugam sa ne lasi adresa de email