Home Contact
Home Ce fac in fiecare zi Ce lucrez, ce am invatat, ce ofer. Mie si lumii

Ce lucrez, ce am invatat, ce ofer. Mie si lumii


Ce fac? Planific, scriu, postez și implementez ce am planificat. Sunt om de comunicare, sunt om de scris, om de acțiune. Sunt om care planifica, scrie și publica texte pentru rezultate in bani. Sunt content strategist, copywriter, SEO content writer, administrator, online media buyer și fondatoarea iXpr. Aceasta pentru ca nu imi place sa spun owner, patron, șef, managing director sau alte expresii care mai apar in limbajul "patronicesc". Sunt om inainte de a fi specialist in orice.

De ce ai lucra cu mine? Pentru ca pot sunt profesionistul, vocea, care planifica in viața reala și comunica online spre satisfacția ta și a clienților pe care ii servești. Si a mea.

Ce fac in fiecare zi?

Comunicare online și consultanța in comunicare. In fiecare zi. Cred ca visez asta și a intrat in ADN.

A fi "autoarea" unei carți sau mai bine spus a unor carți - ca vor fi mai multe- este doar o completare a activitații. Imi place ce fac și imi asum curajul de a face, orice ar implica aceasta.

Educație? Am facut doi ani la secția "informatica" la Traian Vuia, apoi m-am gasit intr-un liceu la real, primul liceu "comprehensive" din Londra (cica e Academie acum. Am ratat momentul gloriei). M-am trezit ca nu e calea mea, bașca echivalarea studiilor m-a provocat la mai multa lectura și literatura și la tocit istoria Romaniei. Așa am ales o facultate la filologie, un master in comunicare și PR și apoi am bagat cursuri cu ghiotura. Așa, sa imi țin mintea activa și sa am ce aplica in viața de zi cu zi. Pentru mine și pentru ceilalți.

 

Am facut online cursuri de scriere pentru web, SEO, uzabilitate, management strategic, scriere creativa, copywriting pentru publicitate. Am urmat chiar și niște cursuri de public speaking și filosofie aplicata. Așa mai scot lucrurile din cutie și le vad diferit.

 

Am certificari de trainer, Analiza și evaluare comportamentala (un fel de profiler :D ) și, mai nou, de Life Coach. In 2021 și Business Coach. Sa ajut clienții sa iși puna intrebari. Ultima certificarea e maxima, e o dorința vazuta cu ochii. Mai mult e un nou sistem de pune intrebari și a-mi raspunde. De a-i ajuta pe alții sa iși puna intrebari sa iși raspunda, indiferent de proiectul pe care il derulam. Cred ca educația e o alta dependența, dar una mișto. Am mai facut cursurile dintr-un motiv. Cred ca toata viața e formata din relații, iar prima e cea cu mine. Relație la care lucrez continuu.

Care a fost cel mai mare eșec și cea mai mare realizare a mea? Un singur raspuns: Accessible Romania - turism accesibil. Asta pentru ca depinde cum privești. A fost marele succes fiindca m-am scos din cutia de angajat sa intru in antreprenoriatul social, intr-un proiect cum Romania nu avea la acea vreme.

 

Marele eșec? Nu am putut sa il mai susțin din fonduri proprii și am luat-o de la capat cu ce imi era drag sa fac. Exista și un lucru bun: proiectul continua pentru oameni, prin alți oamenii pe care i-am cunoscut in drumul meu profesional.

 

Și apropos de educație. Așa am facut și cursurile de manager in turism și ghid național. Am cunoscut oameni foarte mișto acolo. Chiar am facut și ceva ghidaj pentru straini veniți in Romania și am realizat cat de mult imi place sa ii invaț pe alții lucruri faine, mai ales despre Romania. Și pe parcurs am continuat sa invaț.Enumar site-urile iXpr, iar daca va putem asista prin serviciile noastre, va sunt alaturi cu strategie, munca și energie:

 

Va raspund la mail. Notați adresa corina @ixpr.ro.

Aboneaza-te la newsletter

Te rugam sa ne spui numele tau
Te rugam sa ne lasi adresa de email