Home Contact
Home Blog Cadranul timpului. Amintiri Pre-Pandemie. Viitorul e aici?

Cadranul timpului. Amintiri Pre-Pandemie. Viitorul e aici?


Facebook imi scoate inainte o amintire din urma cu 2 ani. Noiembrie 2019. Plecasem de la GPEC (grație Olivian Breda. Mulțumesc! ), apoi m-am oprit la o cafea pana la urmatoarea destinație cu scop de munca. Intalnisem o mare de oameni in grandiosul eveniment ținut la Teatrul Național. 

Era o energie senzaționala. O forfota zgomotoasa, acum spun placut zgomotoasa. La cafeaua bauta pe terasa era un calm de toamna de se auzea frunza cum pica pe masa din lemn. Amintirea de atunci mi-a provocat un fluviu de ganduri și de intrebari grele.

 

Acesta e textul postarii:

”Importanta lucrurilor marunte si aroganta zilei: lucru sub cerul liber.😁 Asta e partea luminoasa a zilei. 🌞 Pentru ca aveam niste timp de petrecut intre pauza #Gpec2019 - Teatrul National - si o intalnire in Romana, m-am oprit sa mai bag 2 butoane. Era o terasa fara nume, retrasa si deloc pretentioasa, dar intr-o Mega zi de toamna!🌞 🍂Mai repet.

Partea cu dureri in talpa. 🦘 La propriu. Azi m-am cocotat pe tocuri foarte inalte si am circulat de la A la B fara masina. Mai era un strop si ma descaltam precum paparuda. Domnia ... se plateste.🐒
 
Mi-a venit un prim gand: ”pe vremea aceea”

Amintiri pre-pandemie.


Salile de evenimente și terasele erau pline de oameni. Plecam de la eveniment, ma opream la prima cafenea libera.
Relaționarea intre oameni era imediata, nemediata. Vibe-ul era real. Bucuria sau tristețea nu putea fi mimate sau ascunse sub o imagine de profil.

 

#pozaR2#

Pe atunci... Acele vremuri


Erau acele timpuri pe cand information overload doar se ingrașase, nu devenise obez. Pe cand dezinformarea digitala era in pruncie.

NB: ma intreb cum o fi cand ajunge la maturitate! 🙊

 

Pe atunci...

Pe atunci, la intalnirile profesionale singurele filtre țineau doar de percepții, de filtre aduse de experiența noastra ca oameni. Acum mai adaugam niște filtre furnizate de tehnologie. Pe atunci... nu ne gandeam la set-up de Zoom sau ce imagine de fundal din stock foto sa folosim sa parem mai cool.

Voi va dați seama ca am tot folosit "pe atunci" descriind o intamplare petrecuta in urma cu doi ani? Suna a alta era, nu-i așa? Oare așa povesteau (intre ei) oamenii din perioada Revoluției Industriale?

 

Am schimbat cadranul timpului? Viitorul e aici?

 

Voi continua fluviul viitorul e aici intr-o postare ... din viitor.

Aboneaza-te la newsletter

Te rugam sa ne spui numele tau
Te rugam sa ne lasi adresa de email